Waar vind ik wat ik zoek?

Waar kan ik vinden wat ik zoek?

Er is heel veel informatie te vinden over de gemeenteraad. De vraag is echter: waar kunt u dit vinden? Omdat we vaak vragen krijgen over waar informatie te vinden is, hebben we een tweetal filmpjes gemaakt. Hierin laten we kort zien wat u hier op de website kunt vinden en wat er op het politiek portaal te vinden is.

De nieuwsbrief: Het Raadsnieuws

Bijna elke week verzenden wij een nieuwsbrief over het werk van de raad. Interessante onderwerpen, meestal redelijk kort besproken, maar in elk geval helder en begrijpelijk geschreven.

Hier meldt u zich aan:

Aanmeldknop voor het Raadsnieuws

De website

U heeft onze website al gevonden, dat is mooi! Maar welke informatie staat er eigenlijk allemaal op onze website?

Het Politiek Portaal

Het Politiek Portaal is eigenlijk het archief van de gemeenteraad. Hier vindt u de agenda's, allerlei documenten van en over de gemeenteraad en kunt u vergaderingen volgen of terugkijken.