Webinar Politieke Markt

Hoe werkt het stadsbestuur? Wie doet wat? Wie is de baas? Wat kunt u doen? Wat is uw invloed?
Krijg antwoord op vragen over uw lokale bestuur en hoe het er in onze Politieke Markt van Almere aan toe gaat.

In het Webinar Politieke Markt maakt u in korte tijd kennis met de werkwijze van de Politieke Markt van Almere. U leert er hoe onderwerpen op de agenda komen en wie daarvoor verantwoordelijk kunnen zijn. U ontdekt waar u de stukken kunt vinden, hoe ze behandeld worden en hoe uw stem en invloed daar effect op (kunnen) hebben. Plus, hoe u als inwoner desgewenst nog extra invloed kunt uitoefenen. Tijdens het webinar zijn ook raadsleden en/of fractieassistenten aanwezig en u kunt met hen van gedachte wisselen.

Wie het webinar volgt, weet hoe het in Almere werkt.

De griffie van de Raad van Almere wilde eerder dit jaar al beginnen met maandelijkse informatie-avonden. Corona maakte dat onmogelijk. Daarom starten we nu met online webinars. U kunt gratis deelnemen met uw eigen smartphone, tablet of computer, zolang er maar een microfoon én camera op zit. Daags voor aanvang ontvangt u de toegangsgegevens.

 

Aanmeldknoppen

Aanmeldknop webinar 28 oktober
Aanmeldknop webinar 28 oktober
Aanmeldknop webinar 17 november
Aanmeldknop webinar 17 november
Aanmeldknop webinar 9 december
Aanmeldknop webinar 9 december
 

Knopafbeelding met link voor aanmelding voor het Raadsnieuws

Bijblijven

Vanzelfsprekend begint uw kennis over de Politieke Markt met het weten waarover het gaat. De raad heeft bijna elke week een pagina in de krant AlmereDezeWeek. En op de meeste zaterdagen publiceren wij het raadsnieuws met een e-mailnieuwsbrief .


Inclusiviteitsmelding

De webinars worden live georganiseerd. Wij werken aan het eveneens live-ondertitelen ervan. Maar dat is nu nog niet het geval. Ook de inzet van een gebaren- of schrijftolk is op dit moment nog niet mogelijk. Onze verontschuldigingen daarvoor.

Teneinde inwoners met extra wensen op het gebied van toegankelijkheid tóch van dienst te kunnen zijn, vragen wij u dit specifiek aan ons kenbaar te maken. Wij kunnen dan proberen een maatwerk programmering samen te stellen.

Kent u iemand met een beperking en is die persoon geïnteresseerd in het webinar? Help hen en ons door namens die persoon een bericht te sturen. 

redactie@raadvanalmere.nl

LET OP: dit e-mailadres is alleen voor redactionele en communicatieve doeleinden. Voor formele en politieke aangelegenheden gebruikt u het officiële mailadres: raadsgriffie@almere.nl