Bezoek de PM

Bezoek de Politieke Markt van Almere

Door Covid-19 was het sinds begin 2020 niet mogelijk de PM te bezoeken. Dit vindt de raad verschrikkelijk, omdat het raadswerk gaat over de 'publieke ruimte', over wat van ons allemaal is in de stad. En het is juist in de openbaarheid en in aanwezigheid van iedereen die dat wil, dat de raad zijn werk wil doen. De raad kon wel online worden gevolgd, maar dan is toch minder sprake van het contact dat de raadsleden met de stad wil onderhouden.

Het goede nieuws is dat na de zomer van 2021 het bezoek aan de Politieke Markt weer mogelijk wordt. Maar niet meteen voluit. Helaas. Vanwege de blijvende 1,5-meter richtlijn kunnen niet alle vergaderingen fysiek in het stadhuis plaatsvinden. En evenmin kan bij de vergadering(en) die wél fysiek in het stadhuis plaatsvinden altijd publiek zijn. De ruimte is ten enen male te klein daarvoor.

Toch wil de raad de mogelijkheid bieden dat u de PM weer kunt bezoeken. Alleen moeten wij daarvoor wel met reserveringen werken en is het aantal bezoeker dus beperkt.

Daarom publiceren wij op deze pagina of een vergadering bezocht kan worden en vindt u hier het aanmeldformulier voor die vergadering(en).