Emailadres: osjbuitelaar@almere.nl
Twitter: @OlafBuitelaar1
Ik zit in de raad sinds: Maart 2014

Vanaf 2012 heb ik mij actief voor de PVV ingezet en vanaf maart 2014 heb ik de eer PVV-raadslid te mogen zijn. Ik vind het zeer pijnlijk om te zien welke schade, verloedering en onveiligheid de multiculturele samenleving in Almere veroorzaakt. Daarom ben ik er trots op deel uit te mogen maken van de Almeerse PVV fractie die strijdt tegen de gevolgen van islamisering en massa-immigratie. Mijn politicologie studieachtergrond helpt af en toe wel bij het aangaan van de uitdagingen waarvoor je je als raadslid gesteld ziet. Mijn voornaamste drijfveren zijn een sterke vaderlandsliefde en verantwoordelijkheidsgevoel.

Mijn doel is om het PVV-beleid inzake mijn portefeuilles kunst & cultuur, onderwijs, openbaar beheer en openbaar vervoer op lokaal niveau zo goed mogelijk te realiseren. Zo wil ik een einde maken aan subsidies voor linkse subsidieverslaafde culturele instellingen en kunstenaars. Belastinggeld van hardwerkende burgers dient niet te worden verspild aan kunstenaars die vinden dat zij hier recht op hebben, terwijl zij kunst maken waar amper vraag naar is. Verder zal ik mij inzetten om het Nederlandse en Almeerse culturele erfgoed te behouden.    

Met al die idiote islam-propaganda op scholen, zoals het organiseren van schooluitjes naar moskeeën, moeten we natuurlijk direct stoppen. Kinderen worden soms gewoon gehersenspoeld op scholen en komen bijvoorbeeld thuis met verhalen dat de islam een mooie religie is die enkel liefde en vrede predikt. Het is ook zeer belangrijk om een keiharde en rigoureuze aanpak van het pesten op scholen te hebben. Onze kinderen moeten zich veilig voelen op school. Wat ik ook zeer belangrijk vind is dat de gemeente luistert naar de wensen van bewoners bij de inrichting van hun wijk.