E-mailadres: ijoosse@almere.nl 

Even voorstellen
Ik ben Irene Joosse en woon nu 14 jaar in Almere. Dit is de derde periode dat ik de fractieassistent voor de PVV Almere ben. Daarnaast ben ik ook nog politiek actief als statenlid in de provincie Flevoland. Ik werk fulltime als manager en heb een leuk en sportief gezinsleven met man en twee dochters. Kortom, altijd bezig.

Waarom ben je actief in de politiek?
Ik vind het belangrijk om maatschappelijke betrokken te zijn en wat terug te doen voor de samenleving. Daarom zet ik me in op meerdere vlakken in de politiek. Tevens kan ik door de combinatie van fractieassistent en statenlid veel onderwerpen combineren. Wat in de Raad van Almere op de agenda staat, staat soms ook als onderwerp geagendeerd in (of heeft een link met) de provincie Flevoland.

Wat zijn je belangrijkste speerpunten in de komende periode?

  • Goede voorzieningen in Almere voor ouderen en jongeren in Almere. Zorg en het sociaal domein vind ik een belangrijk onderwerp
  • Veilig wonen en leven in Almere
  • Goed onderwijs in Almere
  • Een gedegen financieel beleid in Almere

Wat kan de Almeerder van je verwachten?
De komende jaren zal ik me voor de burgers van Almere inzetten om hun belangen zo goed mogelijk te behartigen. Heldere en duidelijke communicatie vind ik daarbij heel belangrijk. Ook zal ik me inzetten voor een veilig woon- en leefklimaat in Almere zodat Almere een hele fijne stad is om in de wonen en een stad is om trots op te zijn.